MultiMastr® – un adjuvant natural, nou de ultimă generaţie, multifunctional, universal, produs în Pennsylvania, SUA, de compania Miller Chemical & Fertilizer LLC, produs pentru a proteja și prelungi durata de "viață utilă" a preparatelor de contact pe suprafața plantei și pentru a asigura o mai bună penetrare a celor sistemice, menținerea eficacității maxime a preparatelor, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.
MultiMastr® este compatibil cu toată gama de produse fitosanitatre, în afară de cele ce conţin Cu şi Al, oferă, de asemenea, o excelentă umectare, aderență, distribuție, penetrare maximă și protecție a preparatelor de evaporare și distrugere la temperaturi ridicate.
În afară de, adjuvant MultiMastr®, "Diazchim" SRL ca distribuitor oficial, începând cu anul 2016, are plăcerea de a oferi și alte produse inovatoare înregistrate de compania AVENTRO Sarl, Geneva, Elveția:
Îngrășăminte foliare şi radiculare:
AminoQuelant® si TERRA-SORB® produse de compania BIOIBERICA, Barcelona, Spania
BlackJak® producator Sofbey Sarl, Geneva, Elveția.
Rgulator de creștere:
Retacel 720, producătorul SA "Лучебние заводы Драсловка" Colin, Republica Cehă.
Adjuvanţi și regulatori pentru amestecuri de rezervor:
MultiMastr® – adjuvant universal, Spray-Aide® - regulator al PH-ul soluției,
Terminator Peny® - antispumant, Vapor Gard® - antitranspirant natural, fabricate de Miller Chemical & Fertilizer LLC, Pennsylvania, SUA.
Compania Diazchim SRL  vă oferă cu placere produsele exclusive ale companiei AVENTRO Sarl şi vă doreşte succese remarcabile cu efectele acestora!