E dificil de evedintiat dintre îngrășămintele foliare unul egal ca calitate și eficiența. Este un produs cunoscut din 2009 pe piața din Republica Moldova, dobindindu-și reputația unui produs de creștere a productivității culturilor agricole calitativ, efficient și sigur. Tehnologiile incluse în Wuxal merg cu un pas înaintea tehnicilor moderne de cultivare.

Îngrășămintele-suspensie Wuxal sint fabricate în Düsseldorf /Germania/ de catre compania Aglukon din anul 1975, sub stricta supraveghere a unor standarde ridicate de calitate. Toate formulările sunt proiectate unic, de specialiști de înaltă calificare și au ca scop o acțiune rapidă și eficientă asupra plantelor. Fiecare produs Wuxal include elemente nutritive și formulanți care permit monitorizarea și creșterea eficienței de utilizare a produsului. Lunga istorie a companiei Aglucon (din 1928) și produsele Wuxal în mai mult de 70 de țări pe 5 continente, este cea mai bună dovadă a increderii clienților în calitatea produselor.

Diazchim SRL ca distribuitor oficial al companiei Unifer reprezintă produsele Wuxal pe piața din Republica Moldova, începînd cu anul 2010. Noi studiem cu atenție necesitățile clienților nostri, verificam produsele recomandate, întruchipam recomandările în practică în diferite țări regіuni și le adaptăm la condițiile climatice și caracteristicile solului. Deci, noi oferim flexibilitate, răspuns rapid la necesitațile clienților noștri și servicii profesionale, cu o echipa de profesioniști. (pentru informaţii suplimentare privind produsele Wuxal vedeţi compartimentul MICROELEMENTE)

 

Compania Diazchim SRL are placerea de a vă oferi produsele inovatoare Wuxal și vă doreste mult succes cu efectele acestor îngrășăminte!