"Diazchim" SRL - 16 ani de succes!

Odată cu intrarea pe piaţa pesticidelor din Republica Moldova, în ianuarie 2000, compania „Diazchim” SRL şi-a fixat drept scop crearea unui cadru economic, administrativ şi de marketing menit să se conformeze perfect la cerinţele clienţilor. Avînd în spate o echipă de profesionişti, astăzi, putem afirma că acest scop a fost atins.

Cu toate acestea, lucrăm în continuare, urmărind tendinţele pieţei agrare din ţară şi de peste hotare, implementînd noi tehnici de lucru, oferind un spectru larg de produse, mărind continuu atît gama cît şi liniile lor.

La momentul actual, ne putem mîndri cu statutul de distributor oficial al companiilor cu renume mondial precum: „Bayer CropScience”, „DuPont”, „Monsanto”, „Pioneer”, „Strube”, „Aglukon”, „Aventro Sarl”, etc. Acest lucru înseamnă că întregul sortiment de produse fitosanitare comercializate de către „Diazchim”SRL sunt originale, înregistrate şi certificate pentru folosinţa în Republica Moldova, nemaivorbind despre înaltul lor nivel de calitate.

Prin urmare, punem la dispoziţia clienţilor noştri un sortiment de produse variat, cu peste 150 poziţii, inclusiv pesticide, fertilizanţi, seminţe. Comercializarea seminţelor a avut loc mai tîrziu decît comercializarea pesticidelor, dar se poate clasa ca încă un succes al nostru.

Mai mult, de curînd, „Diazchim” SRL îşi măreşte din nou sfera activităţii. Este vorba despre compania filială „Diaztech” SRL. Obiectivul de lucru al acestei companii constă în asigurarea clienţilor noştri cu o gamă largă de maşini agricole. Or, fiecare fermier ştie că o roadă bogată se obţine inclusiv datorită lucrărilor agrotehnice de calitate.

Chiar şi în condiţii de concurenţă acerbă de pe piaţa pesticidelor din Republica Moldova, „Diazchim”SRL ocupă mereu locuri de frunte privind volumul vînzărilor. Acest lucru se datorează faptului că avem o bază de peste 500 de clienţi. Toate eforturile companiei se îndreaptă nu doar spre atragerea noilor clienţi, dar şi spre fidelizarea celor deja existenţi. Aceste obiective căutăm să fie atinse prin aplicarea unui sistem logistic bine pus la punct, prin acţiuni de promovare, prin crearea unui raport „preţ – calitate” satisfăcător.

Anual, participăm la tîrguri şi expoziţii, evenimente de amploare precum „Ziua Cîmpului”, „Moldagrotech”. De asemenea, participăm des la seminare instruitive şi de promovare organizate de către liderii companiilor producătoare.

În aceste condiţii, prin eforturile comune ale conducerii companiei şi ale unei echipe unite, deviza noastră „Protecţie maximă – succes garantat” este respectată în cea mai mare măsură.